A felirat állása:
Spartacus s03e10:
(HDTV-AFG, x264-ASAP, 720p-IMMERSE) LETÖLTÉS

2012. április 1., vasárnap

Steven S. DeKnight a 3. évadról

Nem sok, és nem is tartalmaz meglepő információkat, de jó hallani a sorozat atyját az új évadról beszélni. A videó végén található "Coming 2013" alapján valószínűleg ezúttal is januárban kerül majd adásba az új szezon.



Helló, Steven S. DeKnight vagyok, a Spartacus vezető producere és megalkotója. Visszatérünk egy új évaddal, amit holt biztos, hogy nem akartok majd kihagyni. A történet nagyszabásúbb, a színterek nagyobbak, a halál pedig még látványosabb lesz.

9 megjegyzés:

  1. Az hogy lesz már attól elkezd bizseregni az ember,nemhogy akkor ha még ide is ér...-))

    VálaszTörlés
  2. McZolly!

    Az istenek megáldottak minket mikor az alvilág kiköpött magából és a munkád gyümölcsét élvezhettük, mikor fordításodat szemlézhettük a részek alatt. Azokkal akik nem bírták megostorozni türelmük, amíg a szavakat olyanná nem formáltad, hogy megértsük, Jupiter pöcsére mondom nem kell törődni, mert Apollón őket arcon köpte.

    Ezúton is üdvözlöm a munkád és kívánom, hogy Vénusz nyissa szét előtted nedves combjait jutalmazva fáradságod :)

    Üdvözlettel:

    Moo007

    VálaszTörlés
  3. Fiuk-lányok mondja meg valaki:Ilythia meghalt végülis?Ezen megy a vita az ismerősi körben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát szerintem annyi vért vesztett amit nehéz túlélni ha jobban belegondolsz..Ha tényleg császárt csinált rajta az "őribari"..

      Törlés
    2. Nézd szerintem életben marad(t), és ha nagyon meg akarják csavarni a dolgot akkor ott folytatják a következő évadot, hogy Ilithya magához tér a gyereksírásra, amire a kis "Dominánk" aki leugrott a sziklárol, megmondja neki, hogy elájultál a vérveszteségben "aggódtam érted" és Spartacus gyermekével folytatódik a sztori.

      Tehát csak annyit akartam, hogy attól még hogy így lett vége nem biztos, hogy ez történt :) én legalábbis így állítanám be a dolgot, hogy csak álmodta a gyerek halálát, persze itt toppanna be egy katona a rossz hírrel, hogy a férjecskéje fogkefe helyett Spartacus kardját használta száj ápolásra xD

      Törlés
    3. Biztos, hogy halott a fenti videóban látható úr is megerősítette ezt az egyik finálés interjúban.

      Törlés
  4. Ebben a hírben csak egyvalami rossz,a dátum...
    2013 vááááá!!!!!

    VálaszTörlés