A felirat állása:
Spartacus s03e10:
(HDTV-AFG, x264-ASAP, 720p-IMMERSE) LETÖLTÉS

2012. március 11., vasárnap

Kibeszélő: A hetedik rész

Hogy tetszett a rész? Többet/kevesebbet vártatok? Vajon mi következik ezután? Írjátok le a véleményeteket egy hozzászólásban!
Vigyázat! SPOILEREK!

36 megjegyzés:

  1. hol lehet megnézni a 7. részt?
    A feliratot már letöltöttem, de magát az epizódódot nem találom sehol

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van egy pár torrentoldal.pl isohunt pont com. Majd csak megtalálod...

      Törlés
  2. Először is köszönöm a feliratot.

    Mit mondjak, nagyon izgalmasra sikeredett ez a rész, adrenalin löket végig, ahogy azt már megszoktam ettől a sorozattól.

    Gannicus lépését nem értem, miért rabolta el Ilithyát, de a preview alapján valamiféle találka lesz a 8. részben, egyre fokozódnak az izgalmak!

    Spartacus a nagy bengának jól visszavett az arcából, a germán eskü is nagyon tetszett! Egy baj van, hogy újabb hét napot kell várni. :D

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm én is a feliratot.

    Nem tudom nekem valahogy nem jött be ez a rész, bár alapozásnak nagyon jó volt, mert szerintem lassan elkezdenek alapozni a szezon záró részekre/részre.

    VálaszTörlés
  4. Ez igen ez jó rész volt a 6 dik után féltem hogy el laposodik tetszett Gannicus döntése :):):):) köszi a feliratot

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépen köszönöm a feliratot.A germán arcpakolás nagyon nagy volt.:-)

    VálaszTörlés
  6. amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, az új spartacus szerintem egész jó választás volt a körülményeket figyelembe véve, de ez az új naevia valami botrány...annyira nem jön át a karaktere hogy az vmi hihetetlen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az új spartacus azért jó, mert jobban felhívja a figyelmet a jól párosított karakter/színész alakításokra (pl: gannicus), akik így népszerűbbek lesznek. Messze nem érzem továbbra sem a hitelességet benne, ha megjelenik, nem érzem, hogy itt a főnök, főhős, inkább érzem ezt gannicusnál..
      Eljátssza, s nem átéli, mint Andy, aki igen jól éreztette, érzékeltette a szerepét, jelenlétét.

      Törlés
  7. Nekem ebben a részben Naevia már úgy tűnt magára talált a 3. rész szenvedős jajgatós nőjéhez képest most legalább kiált magáért a germán pasi ellen bár igaz nem sok esélye volt

    VálaszTörlés
  8. Ez a Gannicus mekkora arc,nagyon bírom!!!

    VálaszTörlés
  9. Ne haragudjatok, valaki megmondaná hol lehet megnézni a 7. részt??

    VálaszTörlés
  10. Először is köszi a feliratot!!!! Elég izgisre sikeredett ez a rész is. Én sem értem Gannicus döntését,de ha lefejezte volna Glabert az túl egyszerű lett volna. Miért gyűlnek össze a következő részben? Gannicus szervezi gondolom. Csere lenne Ilithyáért? Ott lejátszhatá Spartacus és Glaber a harcukat? Szegény Neavia,mindenki őt akarja!:S Jobban járt a nagy állat, hogy nem Crixos látta meg, mert nem lett volna ilyen gyors a vég!
    Ez a kis k..va meg, komolyan mondom... szépen néz rá egy ffi és már felkínálja magát! Hát igen, ilyenek a "mai" fiatal lányok :S

    VálaszTörlés
  11. Engem mindig meglep hogy mennyire másfelé kerekedik a történet, mint az ember várja. Pedig mindig azt hiszem hogy "adja magát" hogy ki merre, miért.... de nem! Sajnálom hogy ki kellett iktatni a nagydarab germánt, azért pár római orrot betörhetett volna még előtte. Azon mondjuk nem lepődtem meg hogy Glabert nem ölték meg, az nem lett volna hű a történelemhez, márpedig ennyire szerintem nem fogják átírni. Ütközetben fog elesni, én erre tippelek.
    Egyébként én elfogadnék egy ilyen szőke germán tigrist! :))

    http://www.vegasnews.com/wp-content/uploads/Ellen_Hollman-570.jpg

    Szíííp nem?

    VálaszTörlés
  12. Bejött ez a rész alakulnak a végső összecsapásra a dolgok.

    VálaszTörlés
  13. Seppia meg a Gannicus kifeszített nője nekem marhára bejön, ja meg ha Batiatus megtudná hogy az Ashur a nőjét tömögeti biztos mondaná hogy "Juno pöcsére!" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg, hogy: "Mért kell így seggbe duggni az istenek":)

      Törlés
  14. Helló mindenkinek! Az arcnélkülivé tett germán mellesleg ismerős lehet sokaknak, akik nézték a Trónok harcát. Ez a keresztrefeszítés téma nekem nem fekszik, nem bírja a gyomrom, pedig sajna lesz még bőven ha a történelemből indulunk ki...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, végig a Via Appia-n, bár remélem azt a részt csak valamikor 2020-ban látjuk majd meg, a 7-8. évad végén:)
      Annyira élvezem ezt a sorozatot, hogy el sem tudom mondani. Bár a klasszikus gladiátoros, harcos részek hiányoznak. De azért folyik a vér itt és és kárpótol a Gannicus szerepeltetése.

      Törlés
    2. Hát én azokat a részeket nem várom :) Még jó, hogy (ha minden igaz a történelem szerint) se Spartacus se Crixus nem lesz a "lógósok" között...

      Amúgy csak nekem tűnt fel a Trónok harcában is szereplő színész ? :)

      Törlés
    3. Trónok harca? Kire gondolsz? Nekem nem ugrik be :S

      Törlés
    4. Ő volt Ser Gregor"A hegy"Clegane, a Véreb testvére.

      Törlés
    5. Tényleg! Igazad van,nekem fel sem tűnt. Azt hiszem fel kell elevenítenem az elejétől, hogy teljesen képben legyek április 1- jére! :D

      Törlés
  15. Jó rész volt. Tetszett. Kíváncsi voltam, hogy milyen döntést írnak Gannicusnak, de végül nagyon tetszett így a vége :D Glaber bekeményít, végre megtalálta a golyóit... vagy inkább Seppia? :D
    Várom a következő rész előzetesét :P

    VálaszTörlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is köszönet a feliratért. Jó kis rész volt, nem kis brutalitással, azért a spartacus visszavett az ürge arcából :) A történet szépen alapoz a végkifejletre, ami után újabb egy évig nélkülözhetem az egyik kedvenc sorozatom :( A 6. rész kissé lapos volt, de nem lehet minden rész olyan, mint az 5. -ik, bár nem feltétlen képi világgal kell a történetet végigvinni, ebben a részben például szerintem kellőképpen haladt a történet különösebb harcok nélkül is. Már várom a következő részt :)

      Törlés
  17. Először is köszönöm a feliratot!
    Szerintem Ilithyia azt hiszi, hogy Lucretia így tervelte ki az egészet és majd elmondja Glabernek, ha kiszabadul, hogy Lucretia megakarta öletni őt.
    Szóval lesz itt még bőven szarkavarás! :D
    Remélem egy gallokat szállító hajót is megtámadnak.
    Várom a következő részt! :)

    VálaszTörlés
  18. Kérdés: Amikor azt mondja a germánokkal történt harc után Spartacus , hogy "Ezek vagytok ?" , akkor egy kopasz germánt mutatnak.
    Az a színész nem játszott már korábban, mint Batiátus-ház gladiátora?
    Nagyon ismerős nekem. Raskosra is hasonlít, de nem ő az szerintem.

    VálaszTörlés
  19. köszi feliratot! Szerintem az évad legjobb része ez volt eddig! Nagyon tetszett Cannicus döntése !

    VálaszTörlés
  20. Az tényleg már egyszer volt a sorozatban de nem Rhaskos hanem egy valaki más mert ebben a videóban 3 perc 50 másodpercnél feltűnik http://www.youtube.com/watch?v=OGZlJi4VpEs&feature=related

    VálaszTörlés
  21. Hát eléggé elcseszték, mert szerintem ő egy folyamatos szereplő volt, nagyon sok alkalommal rémlik a Batiátus házban edzésekről.

    VálaszTörlés
  22. Az semmi, de amikor a Vér és Homok első részében Spartacus megöli Solonius embereit, az utolsó, aki kinyír, az benne van a Vengeance 5. részében is, amikor már betörtek az arénába, és ismét Spartacus öli meg ugyanazt a színészt. :D

    VálaszTörlés
  23. A retiariusra gondolsz? Nem feltétlenül ugyanaz a színész attól hogy a harci öltözéke hasonló. Murmillok is nagy hasonló sisakban küzdöttek, ennyi erővel mindegyik lehet ua. a színész. :)

    VálaszTörlés
  24. Meg hát egyszerűbb egy színészt kigyúratni és szakállt adni rá+sisakot vagy valami hasonlót mint állandóan más más embert bérelni. Biztos van olyan római akit már vagy 6-7-szer megöltek de még meg is fognak.

    VálaszTörlés
  25. Ezzel az egyszerű kigyúrni dologgal azért vitába szállnék. :)

    VálaszTörlés
  26. 2 hét alatt kigyúrják magukat de én nem úgy értettem hanem csak nem kell megint várni egy csávóra mire kigyúrja magát és a következő részben meg már meg is hal és a pénz 1 hónapig csak bele ölték hanem egyszerűbb ha csak felbérlik a régi emberek közül valamelyiket hogy játsszon el egy mellékszereplőt.

    VálaszTörlés