A felirat állása:
Spartacus s03e10:
(HDTV-AFG, x264-ASAP, 720p-IMMERSE) LETÖLTÉS

2012. március 11., vasárnap

Kibeszélő: A hetedik rész

Hogy tetszett a rész? Többet/kevesebbet vártatok? Vajon mi következik ezután? Írjátok le a véleményeteket egy hozzászólásban!
Vigyázat! SPOILEREK!

36 megjegyzés:

 1. hol lehet megnézni a 7. részt?
  A feliratot már letöltöttem, de magát az epizódódot nem találom sehol

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van egy pár torrentoldal.pl isohunt pont com. Majd csak megtalálod...

   Törlés
 2. Először is köszönöm a feliratot.

  Mit mondjak, nagyon izgalmasra sikeredett ez a rész, adrenalin löket végig, ahogy azt már megszoktam ettől a sorozattól.

  Gannicus lépését nem értem, miért rabolta el Ilithyát, de a preview alapján valamiféle találka lesz a 8. részben, egyre fokozódnak az izgalmak!

  Spartacus a nagy bengának jól visszavett az arcából, a germán eskü is nagyon tetszett! Egy baj van, hogy újabb hét napot kell várni. :D

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm én is a feliratot.

  Nem tudom nekem valahogy nem jött be ez a rész, bár alapozásnak nagyon jó volt, mert szerintem lassan elkezdenek alapozni a szezon záró részekre/részre.

  VálaszTörlés
 4. Ez igen ez jó rész volt a 6 dik után féltem hogy el laposodik tetszett Gannicus döntése :):):):) köszi a feliratot

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépen köszönöm a feliratot.A germán arcpakolás nagyon nagy volt.:-)

  VálaszTörlés
 6. amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, az új spartacus szerintem egész jó választás volt a körülményeket figyelembe véve, de ez az új naevia valami botrány...annyira nem jön át a karaktere hogy az vmi hihetetlen...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az új spartacus azért jó, mert jobban felhívja a figyelmet a jól párosított karakter/színész alakításokra (pl: gannicus), akik így népszerűbbek lesznek. Messze nem érzem továbbra sem a hitelességet benne, ha megjelenik, nem érzem, hogy itt a főnök, főhős, inkább érzem ezt gannicusnál..
   Eljátssza, s nem átéli, mint Andy, aki igen jól éreztette, érzékeltette a szerepét, jelenlétét.

   Törlés
 7. Nekem ebben a részben Naevia már úgy tűnt magára talált a 3. rész szenvedős jajgatós nőjéhez képest most legalább kiált magáért a germán pasi ellen bár igaz nem sok esélye volt

  VálaszTörlés
 8. Ez a Gannicus mekkora arc,nagyon bírom!!!

  VálaszTörlés
 9. Ne haragudjatok, valaki megmondaná hol lehet megnézni a 7. részt??

  VálaszTörlés
 10. Először is köszi a feliratot!!!! Elég izgisre sikeredett ez a rész is. Én sem értem Gannicus döntését,de ha lefejezte volna Glabert az túl egyszerű lett volna. Miért gyűlnek össze a következő részben? Gannicus szervezi gondolom. Csere lenne Ilithyáért? Ott lejátszhatá Spartacus és Glaber a harcukat? Szegény Neavia,mindenki őt akarja!:S Jobban járt a nagy állat, hogy nem Crixos látta meg, mert nem lett volna ilyen gyors a vég!
  Ez a kis k..va meg, komolyan mondom... szépen néz rá egy ffi és már felkínálja magát! Hát igen, ilyenek a "mai" fiatal lányok :S

  VálaszTörlés
 11. Engem mindig meglep hogy mennyire másfelé kerekedik a történet, mint az ember várja. Pedig mindig azt hiszem hogy "adja magát" hogy ki merre, miért.... de nem! Sajnálom hogy ki kellett iktatni a nagydarab germánt, azért pár római orrot betörhetett volna még előtte. Azon mondjuk nem lepődtem meg hogy Glabert nem ölték meg, az nem lett volna hű a történelemhez, márpedig ennyire szerintem nem fogják átírni. Ütközetben fog elesni, én erre tippelek.
  Egyébként én elfogadnék egy ilyen szőke germán tigrist! :))

  http://www.vegasnews.com/wp-content/uploads/Ellen_Hollman-570.jpg

  Szíííp nem?

  VálaszTörlés
 12. Bejött ez a rész alakulnak a végső összecsapásra a dolgok.

  VálaszTörlés
 13. Seppia meg a Gannicus kifeszített nője nekem marhára bejön, ja meg ha Batiatus megtudná hogy az Ashur a nőjét tömögeti biztos mondaná hogy "Juno pöcsére!" :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meg, hogy: "Mért kell így seggbe duggni az istenek":)

   Törlés
 14. Helló mindenkinek! Az arcnélkülivé tett germán mellesleg ismerős lehet sokaknak, akik nézték a Trónok harcát. Ez a keresztrefeszítés téma nekem nem fekszik, nem bírja a gyomrom, pedig sajna lesz még bőven ha a történelemből indulunk ki...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így van, végig a Via Appia-n, bár remélem azt a részt csak valamikor 2020-ban látjuk majd meg, a 7-8. évad végén:)
   Annyira élvezem ezt a sorozatot, hogy el sem tudom mondani. Bár a klasszikus gladiátoros, harcos részek hiányoznak. De azért folyik a vér itt és és kárpótol a Gannicus szerepeltetése.

   Törlés
  2. Hát én azokat a részeket nem várom :) Még jó, hogy (ha minden igaz a történelem szerint) se Spartacus se Crixus nem lesz a "lógósok" között...

   Amúgy csak nekem tűnt fel a Trónok harcában is szereplő színész ? :)

   Törlés
  3. Trónok harca? Kire gondolsz? Nekem nem ugrik be :S

   Törlés
  4. Ő volt Ser Gregor"A hegy"Clegane, a Véreb testvére.

   Törlés
  5. Tényleg! Igazad van,nekem fel sem tűnt. Azt hiszem fel kell elevenítenem az elejétől, hogy teljesen képben legyek április 1- jére! :D

   Törlés
 15. Jó rész volt. Tetszett. Kíváncsi voltam, hogy milyen döntést írnak Gannicusnak, de végül nagyon tetszett így a vége :D Glaber bekeményít, végre megtalálta a golyóit... vagy inkább Seppia? :D
  Várom a következő rész előzetesét :P

  VálaszTörlés
 16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Először is köszönet a feliratért. Jó kis rész volt, nem kis brutalitással, azért a spartacus visszavett az ürge arcából :) A történet szépen alapoz a végkifejletre, ami után újabb egy évig nélkülözhetem az egyik kedvenc sorozatom :( A 6. rész kissé lapos volt, de nem lehet minden rész olyan, mint az 5. -ik, bár nem feltétlen képi világgal kell a történetet végigvinni, ebben a részben például szerintem kellőképpen haladt a történet különösebb harcok nélkül is. Már várom a következő részt :)

   Törlés
 17. Először is köszönöm a feliratot!
  Szerintem Ilithyia azt hiszi, hogy Lucretia így tervelte ki az egészet és majd elmondja Glabernek, ha kiszabadul, hogy Lucretia megakarta öletni őt.
  Szóval lesz itt még bőven szarkavarás! :D
  Remélem egy gallokat szállító hajót is megtámadnak.
  Várom a következő részt! :)

  VálaszTörlés
 18. Kérdés: Amikor azt mondja a germánokkal történt harc után Spartacus , hogy "Ezek vagytok ?" , akkor egy kopasz germánt mutatnak.
  Az a színész nem játszott már korábban, mint Batiátus-ház gladiátora?
  Nagyon ismerős nekem. Raskosra is hasonlít, de nem ő az szerintem.

  VálaszTörlés
 19. köszi feliratot! Szerintem az évad legjobb része ez volt eddig! Nagyon tetszett Cannicus döntése !

  VálaszTörlés
 20. Az tényleg már egyszer volt a sorozatban de nem Rhaskos hanem egy valaki más mert ebben a videóban 3 perc 50 másodpercnél feltűnik http://www.youtube.com/watch?v=OGZlJi4VpEs&feature=related

  VálaszTörlés
 21. Hát eléggé elcseszték, mert szerintem ő egy folyamatos szereplő volt, nagyon sok alkalommal rémlik a Batiátus házban edzésekről.

  VálaszTörlés
 22. Az semmi, de amikor a Vér és Homok első részében Spartacus megöli Solonius embereit, az utolsó, aki kinyír, az benne van a Vengeance 5. részében is, amikor már betörtek az arénába, és ismét Spartacus öli meg ugyanazt a színészt. :D

  VálaszTörlés
 23. A retiariusra gondolsz? Nem feltétlenül ugyanaz a színész attól hogy a harci öltözéke hasonló. Murmillok is nagy hasonló sisakban küzdöttek, ennyi erővel mindegyik lehet ua. a színész. :)

  VálaszTörlés
 24. Meg hát egyszerűbb egy színészt kigyúratni és szakállt adni rá+sisakot vagy valami hasonlót mint állandóan más más embert bérelni. Biztos van olyan római akit már vagy 6-7-szer megöltek de még meg is fognak.

  VálaszTörlés
 25. Ezzel az egyszerű kigyúrni dologgal azért vitába szállnék. :)

  VálaszTörlés
 26. 2 hét alatt kigyúrják magukat de én nem úgy értettem hanem csak nem kell megint várni egy csávóra mire kigyúrja magát és a következő részben meg már meg is hal és a pénz 1 hónapig csak bele ölték hanem egyszerűbb ha csak felbérlik a régi emberek közül valamelyiket hogy játsszon el egy mellékszereplőt.

  VálaszTörlés