A felirat állása:
Spartacus s03e10:
(HDTV-AFG, x264-ASAP, 720p-IMMERSE) LETÖLTÉS

2012. március 5., hétfő

A hetedik rész előzetese

5 megjegyzés:

  1. Rövid, de tartalmas előzetes.
    Jó lesz :) És örülök, hogy Gannicusnak lesz még szerepe. Glaber meg végre megtalálta a golyóit :D

    VálaszTörlés
  2. Hű de duuuuuurvaaaaaaaaa és Lucretia megtalálta a vörös parókáját megint :)

    VálaszTörlés
  3. Gannicus Rómaiakat fog gyilkolni, és spartacusékat választja.

    VálaszTörlés
  4. Hahahaha! Glaber megtalálta a tökeit ez jó!
    De szerintem, csak átvette a jó öreg Battiatus mester helyét a gyilkolászás és ármánykodás terén. Ez azonban civil pálya, gyakorlatilag azonban ő is kompenzálja magát, hogy születési előjogai, politikusi lehetőségei nem a legjobbak. Terrorral azonban nem nagy kunszt fegyelmet tartani. (egy darabig)

    Gannicus a renegát,
    még sokat fejlődhet jellemben, karakterben. A 7. rész végén azonban kicsit elbizonytalanodtam, ez a változás nagyon gyors, Gannicus nem ilyen impulzív ember. Inkább sodródik, ha mészárol, nagyon nyomós oka van rá. Szóval Ashur szeme sem rebbent mikor látja a rengeteg hullát és az emberét kicsontozva a fakardocskával: és mondja, ez bizony Gannicus műve. Nekem ez valahogy nem kóser.

    A németek, a jó öreg über alles keménykedés már csíráiban itt is fellelhető. egy vezető, egy nép, meglehetősen öntörvényű társaság, lesz még tőlük Spartacusnak nem egyszer fejfájása.
    Ha jól tudom a felkelés végét is az okozza, hogy a germánok kiválnak megelégelve a végnélküli fel-le masírozást az alpoktól sziciliáig, hogy ők inkább haza mennének. A rómaiak meg símán lemészárolják őket, majd a főerőt is.

    VálaszTörlés
  5. Valaki nem tud egy linket ahonnan le lehet tölteni a részt?

    VálaszTörlés