A felirat állása:
Spartacus s03e10:
(HDTV-AFG, x264-ASAP, 720p-IMMERSE) LETÖLTÉS

2013. április 6., szombat

Kibeszélő: A kilencedik rész

Hogy tetszett a rész? Többet/kevesebbet vártatok? Vajon mi következik ezután? Írjátok le a véleményeteket egy hozzászólásban! Vigyázat! SPOILEREK!

42 megjegyzés:

  1. Végre meghalt hála az égnek. Nem tudom ti hogy vagytok vele de mikor kivonultak a gladiátorok ott háttérben az a kopasz csávó nagyon ismerős volt. Nem egyszer volt már benne a sorozatban de már elvileg vagy 2x meg is halt de még mindig itt van de csak ilyen 1 rész erejéig tűnik fel. Remélem az utolsó rész lesz vagy másfél óra meg izgalmasnak ígérkezik promó alapján.

    VálaszTörlés
  2. Gannicus kidobta a fickó fejét a közönségnek mint Rossi a bukósisakját :):)

    VálaszTörlés
  3. A halottak követői halálba mennek.
    Komor végkifejlet elé nézünk 10.-nél...De ez volt, úgy lesz, amint történt.

    VálaszTörlés
  4. Az évad rendesen alulmúlta az eddigieket. Eddig a részig!!!!
    Ismét az Aréna Istenei (ami az egész sorozat legjobb etapja volt) érzés jött be!
    Nagyon jó rész volt!
    Nagyon fogom sajnálni ha vége lesz!

    (köszi a feliratot)

    VálaszTörlés
  5. Először is, a fordítás zseniális.
    Másodszor pedig, ez a rész az egész sorozat egyik, hanem a legjobb része volt. Végre kaptuk a sorozat mind idáig legerősebb részét képező arénát, gyűlölt Tiberius meghalt, a rész végig feszes tempót diktált, öröm volt nézni minden egyes pillanatát! El sem hiszem, hogy már csak egy rész van hátra! SPARTACUS NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN???? :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem inkább az az érthetetlen, hogy elkaszálják!
    És itt most nem az elkaszálás indokát mondom. (Mert az érthető sajnos)

    A Spartacus sorozat nézettsége (Amerikában, csak ott számít a dolog,bár ezt nem értem hogy miért)
    0.66 Millió an nézték a leg nézetlenebb részt, míg 1.77Millió an a legnézettebbet.
    (Ez a rész az Aréna Istenei éved utolsó része volt)

    És ha ehhez hozzáveszem azt, hogy a Dead Walking leg nézetlenebb része 4.71millió s nézettséget jelent, míg a legnézettebb 12.42 milliót. (Az egész évad 10millió feletti átlagot számol)
    Akkor értem az elkaszálást! Én is szeretem a Dead Walkingot, de sajnos a Spartacus al egy lapon sem említhető az a sorozat!
    A Spartacus számomra a mindenkori TOP3 sorozatban benne van!
    Sons Of Anarchy, Róma , Spartacus.
    A Róma elkaszálását sem értettem!

    Sajnos megkell szokni, hogy a túlsúlyos, amerikai hamburger zabáló tinik döntenek arról, hogy melyik sorozat a jó, és melyik megy a levesbe!
    És a sok dagi kölyök, nem szívesen néz egy olyan sorozatot, ahol mindenki kivan gyúrva!



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez tetszett ez az utolsó mondat! :D
      Az amit írtál az a Sons of Anarchy az milyen?Miről szól?

      Törlés
    2. Nekem nagyon fog hiányozni, de inkább így legyen vége és emlékezzek egy nagy sorozatra, sem mint hogy egy teleregényre, ami ellaposodik és meghazudtolja a történelmet.
      Jó volt, szép volt, ennyi volt, de el lehet gondokodni a készítőknek, hogy érdemes a történelem ezen szakaszából több eseményt is elővenni és megfilmesíteni, mert nagyon is van rá igény!

      Törlés
    3. Elmondták hogy nem a nézettség miatt kaszálják, mert 1 nem országos csatornán a topba van ezzel a nézettséggel, hanem alapból 4-5 évadra tervezték és nem akarták fölöslegesen elhúzni, pörgös véget akartak a sorozatnak....

      Törlés
    4. Máté Almási: Az egy motoros klubról szól!
      Chopperek, kurvák, B@szás,Piálás, Drogok, bunyók, gyilkosságok, fegyverkereskedelem,banda háborúk! Naggyából erről szól, és nagyon kemény! :D

      Törlés
    5. Két különböző csatornán futó sorozatot felesleges összehasonlítani. Nem azért nézik a Grimm epizódokat 4 millióan, Spartacust meg 1 millióan, mert a másik sorozat annyival kedveltebb. Hanem mert a Starz a nagyokhoz képest sokkal kevesebb embernél van meg a nappaliban.

      Törlés
  7. Lélegzet visszafojtva néztem... Minden sorozatot leköröz, főleg az eseménytelen Waling Dead-et.
    Valaki nem tudja linkelni ebből a részből a "harcot"? :)

    VálaszTörlés
  8. Egy hét és vége a sorozatomnak,az első és utolsó,amit néztem.Nem hiszem,hogy felül tudják múlni a Spartacust.Tiberiusról tudni lehetett,hogy vége lesz,már csak a végét kell megtudnunk mi lesz Spariékkal.Kiváncsian várom az utolsó részt,ez lesz a legnagyobb dobásuk a rendezőknek.Egy pár rész vagy évadot csinálhattak volna,mert elég sok csatát kihagytak,ami volt a történelemben.

    VálaszTörlés
  9. Hát... nem szoktam ordítani , meg bőgni meg minden, de ezen a részen megtörtént velem ami talán évek óta nem. Az arénás résznél mikor felsorakoznak rendesen felugrottam, állva néztem tovább, és mikor Gannicus harcolt rendesen "hangoskodtam" . Jah le se ültem a végéig, és a végén a nagy pillanat a Crixus "temetése" ... az a Kiabálás... basszus még mindig ráz a hideg... Az előző résznek a végén is bőgtem, de ez most elérte nálam a "Nagy pillanat" "bőgjünk és kiabáljunk" érzést. Soha egyetlen egyszer sem éreztem ilyet. Beszarás volt. Nagyon sajnálom hogy vége lesz és számolom a napokat a kövi részig.

    VálaszTörlés
  10. Még mindig a hatása alatt vagyok a résznek.Egyszerűen pazar.A kis köcsög Tiberius is megkapta a magáét,az csak hab a tortán,hogy szintén hátulról,ahogy azt Ő is tette.Cézár nem gyengén keveri a kakit.A temetés résznél jutott eszembe,hogy ez méltó tiszteletadás Andy emlékéhez is. Kíváncsian várom a finálét,közben sajnálom,hogy vége lesz a kedvenc sorozatomnak.

    VálaszTörlés
  11. Ha a mostani promo 1 perces akkor lehet hogy hosszabb lesz a rész mint 50 valamennyi perc bár a mostani is 56 perc volt? Mert pl. a Gods of the arena-nak az utolsó része az volt vagy 1 óra 12 perc ha jól emlékszem. De ha már kétszer hosszabb promo akkor már kétszer hosszabb rész is legyen.

    VálaszTörlés
  12. Ha én lennék az alkotó tuti, hogy az utolsó rész úgy érne véget, hogy ordítva elindul a két tábor egymással szemben, és utána fekete kép, majd némi narrációval meg történelmi adattal felsorolásával, a szereplők legjobb képeinek felidézésével zárnám le. Mondjuk úgy, nem szép dolog a hősöket halni látni, és ebben a sorozatban annyi halál volt már megjelentetve, hogy talán az utolsót nem kéne megmutatni. Sajnos a promo alapján nem, ez lesz:) Lemegy szépen a csata:(

    VálaszTörlés
  13. Mikor Spartacus lerántotta Tiberiust csak nekem jutott az eszembe a hihetetlen család hogy a hősöknek miért nem jó ha palástot viselnek? :D

    VálaszTörlés
  14. Kisberci, valóban jó lenne, viszont spartacus holtestét sosem találták meg, ezért bármilyen fikció beleférhet befejezésnek (a lázadók egyértelmű győzelmén kívül)plusz szó van megmenekült civilekről és ötezer végső csata után megmenekültről. A filmben jó pár kitalált személy van (Agron,Naszir,Gannicus,Naevia stb.) ők simán benne lehetnek a menekültek közt, de azon sem lepődnék meg ha valahogy de spartacus is odakerülne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gannicus egyáltalán nem kitalált személyiség.

      Törlés
    2. Csatlakozom,Gannicus valós személy volt,Spartacus egyik alvezére Crixus mellett.

      Törlés
    3. Érdekes info ... tudtok valami honlapcímet könyvet mondani ahol megtalálom Gannicus történelmi hátterét?

      Törlés
    4. http://en.wikipedia.org/wiki/Gannicus

      Törlés
    5. igen Gannicus valóban nem fiktív, de a többi az (azthiszem :D)

      Törlés
  15. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, mert itt nem hangzott el, de én iszonyúan örülök Agron visszatérésének. Lehet, hogy esetleg újra elveszik tőlünk, de még mindig jobb, mint órákig/napokig a kereszten lógva hagyni, az nem valami jó halál... Tiberiusnak örülök, sőt sikerül még inkább megalázni azzal az emlékét, hogy Kore végül újra Marcushoz kerül, és Ceaser lesz az ő helyén :).

    VálaszTörlés
  16. Nagyon szépen köszönöm a feliratot! mczolly Királycsászáristen vagy!!!!

    VálaszTörlés
  17. Van valakinek valami ötlete,hogy a 9.rész zenéjét honnan tudnám letölteni,megszerezni...stb.Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  18. Iszonyatosan jó rész volt!! Remélem az utolsó rész hosszabb lesz mint az átlag...
    Törikönyvemből egy kis idézet: "Végül a rómaiak két consult két légióval küldtek ellene.(...) Hosszú ideig tartott és hevesen dúlt a harc, hiszen több tízezer halálra elszánt ember vívta, Spartacus egy lándzsától a combján megsérült, térdre esett , de pajzsát maga előtt tartva tovább harcolt az ellene törőkkel. Végül őt is, harcostársait is bekerítették és megölték. Seregének többi része a fejetlen kézitusa során vereséget szenvedett. A megölt ellenséget meg sem lehetett számolni, míg a rómaiak csak mintegy 1000 embert veszítettek. Spartacus holtteste nem került elő. Rengetegen menekültek a csata után a hegyek közé. Crassus ezeket is megtámadta. A menekültek négy csapatba oszlottak és úgy harcoltak ellene, míg 6000 ember híján mind el nem estek. Az élve elfogottakat Crassus a Capuától Rómába vezető út teljes hosszában keresztre veszítette." (Appianosz görög történetíró)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lesz hosszabb mint a többi sajnos mert ezt 9-től adják és 10-től már a davinci sorozatot kezdik el sugározni.
      Amit írtál az már olvastam valahol de nem tudom ti hogy vagytok vele de ez olyan tipikus római írás hogy megöltünk több 10000-et de mi csak 1000-en haltunk milyen fasza gyerekek vagyunk legyőztük őket. Ez egy kicsit sántít de legyen. Meg valahol olvastam hogy az egész lázadás alatt meghalt kb 2/3 római mint amennyi szabad ember és itt is több 10000-ről beszélünk csak az egyik félnél és emiatt nem hinném hogy az utolsó nagy csatában csak 1000 római halt volna meg. Nem kötekedés képen írom csak ez olyan fura hogy 1000.

      Törlés
  19. Van egy eldöntetlen vitánk itthon! Más is említette már a Rhaskos-hoz hasonló szereplő megjelenését...Nah most a 9. rész végén, amikor felsorolták a halott szeretteik nevét, akkor pont az a Rhaskos-ra nagyon hasonló ember mondta, hogy Rhaskos-ért! Szerintem kizárt dolog, hogy a film készítői ugyanazt a színészt tették be, aki Rhaskost játszotta korábban, hogy aztán ott álljon feltámadva és saját magáért tisztelegjen! :D Barátom szerint viszont lehetséges! Segítsetek eldönteni a vitánkat! :) Köszi!

    VálaszTörlés
  20. Próbáltam utánanézni ennek a "Rhaskos ügynek". megkerestem és szerencsére ez két különböző szereplő, nem a rendezők hibáztak, egy biztos, hogy nagyon hasonlítanak :) Rhaskos és Rabanus
    http://spartacus.wikia.com/wiki/Rhaskos
    http://spartacus.wikia.com/wiki/Rabanus

    VálaszTörlés
  21. Amerikában levetítették az utolsó részt...Spartacus R.I.P. és az utolsó rész 2óra 40 perc ha jól láttam..Hát..kiváncsi leszek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
  22. Elmondanátok h ti mégis most mi a francot műveltek? ez a 9. rész kibeszélője idióták.... kapjátok be.

    VálaszTörlés
  23. Idióta barmok minek kellett? elcsesztétek egy csomó ember szórakozását miért lőttetek el a végét hülyék

    VálaszTörlés
  24. Megnéztem az utolsó részt én is, NEM FOGOK SPOILEREZNI... de még most is a hatása alatt vagyok.
    Engem is érdekelne a második évad zenéje, az elsőé megvan, és azóta is hallgatom, remélem kiadják...ill. ha valakinek van róla tudomása és neadj isten linkje meg is oszthatná....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár nem tudom milyen zenerol beszelsz, de probalj meg itt keresgetni

      http://www.youtube.com/watch?v=JeKww39BYOM

      Törlés
  25. glammi

    Rossz hírem van,valamit nagyon nem jól láttál !
    Az utolsó rész Bs player szerint 59p 11 mp !

    VálaszTörlés
  26. Üdv!

    Ha Spartacusról szeretnék könyvet olvasni, melyiket ajánlnátok? Többen is írtam könyvet ezzel a címmel, így nem tudom melyik lehet a legjobb.
    köszi.

    VálaszTörlés
  27. Hála Istennek hogy nem vettem észre a spoilereket!
    Remélem 22.00-re meglesz a felirat!
    Óriási respect mczolly-nak hogy ennyi részt lefordított!
    Köszönjük szépen!:)

    VálaszTörlés