A felirat állása:
Spartacus s03e10:
(HDTV-AFG, x264-ASAP, 720p-IMMERSE) LETÖLTÉS

2013. február 3., vasárnap

Kibeszélő: A második rész

Hogy tetszett a rész? Többet/kevesebbet vártatok? Vajon mi következik ezután? Írjátok le a véleményeteket egy hozzászólásban! Vigyázat! SPOILEREK!

12 megjegyzés:

  1. Hibátlan volt ez a rész, az első se volt gyenge de ez most igen betalált, na és mi vár ránk a 3. részben?

    VálaszTörlés
  2. Üdv Mindenkinek! Köszi a feliratot mczolly!

    Crassus igazi vadállat, de itt a kapzsisága nem lett kihegyezve.
    Nagyon érdekel, hogy a cézár szál hogyan lesz kibontva.

    VálaszTörlés
  3. Ja még valami. Vajon mit csinált a rabszolganő Ceasar bréjével az egyik jelenetben? Nekem úgy tűnt mintha leműtött volna belőle egy darabot.

    VálaszTörlés
  4. Eszméletlen jó. Rosszul esik hogy utolsó évad, de életem az egyik- ha nem a legjobb- sorozata. Köszönjük munkásságodat ismét, remeket alkotsz. Glory for mczolly. :-)

    VálaszTörlés
  5. Nálam a rész meglepetése Laeta volt, a képeken, a promokban kifejezetten ellenszenvesnek tűnt, plusz azt hittem ő lesz az új Illithya (vagy inkább annak szánják), erre alaposan meglepett. Szimpatikus, már most kedvencek közé került nálam. Szerintem legkésőbb az 5. részben össze is fekszik Spartacussal :D
    A római oldal is jó, egész tetszetős lenne ennyi alapján egy Caesar spinoff, crassus is baromijó. Jó ötlet a készítőktől, hogy árnyalják a római-rabszolga oldalakat, crassus és a rabszolganője szerelme (mert szerintem ez az), meg a fenn említett Laeta.
    A másik rabszolgacsaj, aki mindjárt nyálcsorgatva meredt Gannicusra, már nem annyira jött be, nem örülök egyelőre a szerelmi háromszög lehetőségének, inkább egy másik lázadóval hoznák össze, mondjuk Lugoval :D
    Hú, de várom a folytatást, az előző két évadot két nap alatt nyomtam le, de fura most várakozni. :D

    VálaszTörlés
  6. Zoli.blog a kérdésedre válaszolva:
    Ha jól tudom valamelyik könyvemből, akkor Cézár utálta a saját szőrzetét a testén mindenhol, és azt mindíg leszedette a szolgáival. Az arcszőrzetét volt hajlandó elviselni csak.
    Fasza rész, alig várom a harmadikat!

    VálaszTörlés
  7. A sorozat atyja, Steven DeKnight ezt nyilatkozta: "Ez egy kisebbfajta rejtély. A negyedik részig nem derül ki, miről is van szó. Ezt is szeretem a Starzban; felhívtak, és azt mondták: 'Mi a franc ez? Ez a perverzió jön be neki--?' Azt akarjuk, hogy az emberek is ezt higgyék, kicsit később úgyis ki fog derülni, mi is ez az egész."

    VálaszTörlés
  8. mczolly: de szeretem én a titkokat :D

    VálaszTörlés
  9. Szerintem jobb volt mint az előző és remélem marad ez a tendencia :)

    VálaszTörlés
  10. Ezt az egyetlen sorozatot nézem ,mert tényleg kíváló és,ha nagyfilmet is csinálnának az eredeti szereplőkkel biztos kasszasiker lenne.Jó rész volt komoly folytatás várható,mivel fellál Crassus vezette római sereg.Cézár is kemény lesz már látszik és a történelemben is tudjuk,hogy mi lett belőle magának akarta egész Rómát.A felirat nagyon jó lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. +1 én is csak ezt a sorozatot nézem, de nagyon monumentálisra sikerült, remélem még sokáig eltolódik és mégis lesznek új évadok!

      Törlés
    2. Ez az utolsó évad ami 10 részes lesz

      Törlés