A felirat állása:
Spartacus s03e10:
(HDTV-AFG, x264-ASAP, 720p-IMMERSE) LETÖLTÉS

2013. február 11., hétfő

Kibeszélő: A harmadik rész

Hogy tetszett a rész? Többet/kevesebbet vártatok? Vajon mi következik ezután? Írjátok le a véleményeteket egy hozzászólásban! Vigyázat! SPOILEREK!

40 megjegyzés:

  1. Crixus csaja egyre unszimpatikusabb.... meg úgy az egész gyülekezet.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem az évad eddigi legjobb része volt ! Izgalom, csatajelenetek és az érzelmek is fontos szerepet kaptak ! 10/10

    VálaszTörlés
  3. nagyon király volt köszi a feliratot.a legjobb rész az votl amikor gannicus részeg volt meg másnapos:D

    VálaszTörlés
  4. Érdekes kérdéseket feszegetett ez a rész, viszont az agron féle homár szál nekem túl erős már. A kalóz nem titus pullo volt a rómából? Nekem amolyan elmegy kategóriás volt a rész, de belátom, be kell fejezni, nem tudják a csatajeleneteket nyílt téren megcsinálni olyan szinten, mitn az arénában, a cgi is hagy némi kívánnivalót, és az, hogy elkülönültek a felkelők és a rómaiak az ármányt, a politikát már nem lehet belevinni a sztoriban, hogy szerves része legyen. Őszintén a rómaiakkal sokkalta érdekesebb sztorit lehet felépíteni, mint a lázadókkal.

    VálaszTörlés
  5. Nyilván elő kell készíteni a crixus-ék elszakadását amelynek be kell következnie előbb vagy utóbb.A csaja tényleg kezd meghülyülni a kovácsnak szerintem az egészhez nem volt köze.Sajnos tényleg kár volt a történelmi hűségben is a tetves kalózokban megbízni ez lett a vesztük.A rész elég jól sikerült szerintem nem volt vele gond 10/9 csak az emberséget sokallottam egy kicsit spartacus-ban a római csaj felé annak fényében,hogy előtte "mindenki halál fia aki római" felfogásban nyomultak.Várom a folytatást a színvonal hála istennek nem esett és ez pozitív..

    VálaszTörlés
  6. Sajnálom hogy Naevia karakterét így elrontották, de már a második évad óta rühellem, alapból nem kellett lecserélni a szereplőt, még ha meg is volt az oka. Vajon Crixus hajnövesztésének az oka, hogy visszatért a Gods of the Arena normális emberi stílusához, mert kétlem h az, hogy nincs fodrász, Spartacusnak mindig frissen nyírt haja van :D Kicsit kezd abszurdum lenni a 20-an 100 ellen felállás, de még mindig jó sorozat. :)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem az volt röhejes, ahogy a kis római fiúcska kaszálta a képzett gladiátorokat meg kalózokat... Szánalmassá vált ott egy kicsit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nekem is szúrta a szemem. No meg most már az is kezd unalmassá válni, hogy a hírhedt rettenetes Római katonákat úgy szabdalják Spartacusék, mint a 300 -ba a perzsa rabszolgákat...

      Nekem még történelem órákon azt tanították, hogy hiába a gladiátori képzés, a római harcedzett katonák sokkal keményebb legények voltak és sokkal szervezettebbek. Itt pont az ellenkezőjét emelik ki. No mindegy, ettől még 10/10 sorozat!

      Törlés
  8. Naevia egy büdös dög, pedig ény szerettem a karakterét, de most már haljon meg, mert elegem van belőle.
    Utáltam a lázadókat, sajnáltam a rómaiakat, Spartacus jó, Laeta még jobb, a kedvenc karakterem Agron és Nasír után.
    Lány vagyok, szóval így mondom, hogy imádtam Agron féltékenységét, és az utána levő szexjelenetet, az egyik kedvenc ilyen jelenetem szerintem (bár olyan sok volt már a sorozatban, szerintem nem is lehet emlékezni az összesre :D). Oké, hogy a meleg férfiak felé sokan ellenszenvvel vannak, mindenkinek a maga dolga, nyilván egy teljesen hetero pasi nem tudja elképzelni egy formás nő nélkül, de azért ne legyetek már prűdek :D Bezzeg ha két csaj nyalta-falta volna egymást, egy pasi se háborogna, hogy ezt most miért kellett. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindent elmondtál, amit kellett. ;) Pont ugyanezt, ugyanígy akartam leírni. :D

      Törlés
    2. Azt a részt én is bírtam. Szívesebben nézek két pasit, mint két csajt... esetleg egy plusz lányt bele lehet még vinni a dologba... :))

      Törlés
    3. Hát nem tudom. Nekem már forgott a gyomrom annál a résznél... :O

      Törlés
  9. Valaki benyitott volna azt hiszik valami meleg pornót nézek...Naevia meg oké, hogy sok "szaron" ment keresztül, de sajnos nagyon unszimpatikus. A fő baj az, hogy maga a színésznő sem tesz róla, hogy kicsit is megkedveljük. A kovács megölhette volna igazán... :D . Crixus féle hozzáállás is... "persze ölj meg bárkit nem számít, édes drága tündérbogaram". A kalózos rész is. Lényegében a tűzijátékokat Spartacus-éknak szánták nem? De még ki is mondják, hogy haha csak átvertünk titeket hülye gladiátorok! Erre a pénzt csak odaadják... A másik meg attól, hogy feldob egy kurva fáklyát, honnan tudták hova kell célozni és hogy a jó istenbe tudtak ilyen pontosan:D Igazából mondjuk az előző évadokban is voltak hülyeségek mégis imádtam:) Mivel nem akar több lenni mint ami 9/10-et megérdemel

    VálaszTörlés
  10. Én még mindig imádom a sorozatot a homo jelenetekkel(mégha tényleg sok is),a gyengécske csatajelenetekkel,és a többi itt említett negatívumával együtt.Nem vagyok nagy sorozat rajongó,de ez piszkosul megfogott,egyszerűen imádom,így ahogy van.
    Zolinak pedig hálás köszönet a nagyon jó fordításért/feliratért.
    Üdv.Mindenkinek.

    VálaszTörlés
  11. A kalózzal még sok gond lesz, átveri még egy párszor Spartacust az biztos.Crixus előbb-utóbb külön utakon fog járni.Spartacus után Gannicus a kedvencem, a kiscsajjal milyen emberségessen bánt.Kiváncsian várom a következő részeket is.Szerintem keményedik Caesar és Crassus is.Nekem is feltünő volt Tibérius,hogy vágja a gladiátorokat.Úgy érzem lesz még ármány és árulás mind két oldalon.Nem lesz egyszerű a rendezőknek a monumentális harcjeleneteket megoldani,de eddig is elég jól megoldották.

    VálaszTörlés
  12. Jó rész volt, de Crixus csaját legszívesebben feldarabolnám az esti pörköltbe.

    Gannicus-on máig röhögök főleg amikor részeg, de itt rátett egy lapáttal amikor másnapos volt.

    "Itt van Gannicus, már ami maradt belőle"
    "Egyre roszabbak a látási viszonyok (közben issza a bort másnaposan)"

    VálaszTörlés
  13. Szerintem Nasir megdögölhetne,eleve nincs is helye a sorozatban
    Ha a 2.évad végén Oenamaus helyett ő hal meg az még dobott is volna a sorozaton,Gannicus meg Saxa egyre jobban tetszik nekem,remélem az évad végéig nem fingik ki egyik se :D amugy egyetértek Pista Kiss első mondatával

    VálaszTörlés
  14. A homár jelenetektől már kezd felfordulni a gyomrom nem tudom miért kell erőltetni Egy kicsit nevetséges volt ahogy az a nyikhaj Tiberius aprítja a gladiátorokat de amúgy egyre jobb :):):):)

    VálaszTörlés
  15. Sztem fasza rész volt. Persze vannak hibái a sorozatnak de sztem rohadt jó, meg azt én is néztem, h a kiscsóka, h kaszabolta a gladiátorokat:D
    De az nagyon tetszett még amikor agron mosolygott aztán leütötte:D Az a mosoly:D Rohadt jó volt xD

    VálaszTörlés
  16. Szerintem is az évad legjobb része volt! Sokan utáljátok Naeviat.. nekem egyre jobban bejön a csaj... először nehéz volt meg szokni (mint ahogy spartacust is) de baszottul jó csaj egyre jobban bejön.. főleg agydarabokkal az arcán!! :D és nem hiába ilyen a szerepe.. ez is egy nagyon jó húzás szerintem a rendezőktől!!!
    Amikor kivonultak rendesen gyomor idegem volt úgy izgultam.. :D Imádom az egészet úgy ahogy van!!!! a rész 10/9 lenne, de Saxa feneke miatt 10/10 :D

    VálaszTörlés
  17. Az azért elég nagy fail hogy most a római fiúcska levágja a kalózokat meg 1-2 gladiátort, 2 résszel előbb meg olyat kap 15 mp-n belül egy gladiátortól hogy földet fog. Nem tudom hogy hogy tudott ilyen gyorsan fejlődni.

    Én részemről csalódott vagyok a 2. rész óta. Az még elment ez meg katasztrófa valahogy túl megrendezett az egész.

    Hányszor elmondták eddig hogy így a rómaiak, úgy a rómaiak, nem lesznek olyanok mint azok, aztán ugyanazok. Lásd kenyeres rész.

    Viszont Cézárt már jó lenne látni egy kis akcióban... :D

    Na mindegy, várom a folytatást... remélem innen már csak jobb lesz.

    VálaszTörlés
  18. angolul is abszintot mond gannicus, mikor valaki erdeklodik a kalozok altal hozott szeszre? csak mert nekem ugy remlik hogy azt a 17-18 (?) szazadban talaljak fel.

    Amugy feljebb leirtatok mindent, kiscsaj viselkedese miatt unszimpi, gannicus vicces, csatakat alacsonykoltsegvetesbol kell kihozniuk, de ettol fuggetlenul megragadja es leulteti a kepernyo ele az embert, imadom :)

    Koszi a forditast/feliratot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt mond angolul is. Nekem is kicsit furcsa, anakronisztikus volt. A Wikipédia imígyen nyilatkozik:
      "Az abszint pontos eredete ismeretlen. Az ókori Egyiptomban i. e. 1550 környékén készült Ebers-papirusz említi először a fehér üröm gyógyászati alkalmazását. Az ókori görögök is használták leveleit borba áztatva, frissítő és gyógyító kezelésekhez. A mai értelemben vett abszint, tehát az ánizzsal és édesköménnyel készült párlat első nyomai azonban a 18. századi Svájcból származnak."

      Törlés
  19. Fentebb mindent leírtatok, amit én is le írtam volna, vagy amit én is megjegyeznék a résszel kapcsolatban!!
    A meleg jelent kicsit sok volt nekem is (de az ókori rómában teljesen elfogadott volt a homoszexualitás, így próbálom úgy szemlélni, hogy csak az akkori valóságot ábrázolja, így azt a pár percet kibírom míg végig megy) :D
    A CGI nem üti meg egy hollywoodi szuperprodukció szintjét, de kit érdekel, amit tudtak azt kihozták belőle, és szerintem kurva jó lett!! Nagyon tetszett a végén a Spartacus, Kalózok VS Rómaiak harc! Nekem még az is belefért hogy Tiberius leölt pár embert, végülis csak meg kapta az apjától azt a bizonyos rangot, egy teljesen képzetlen harcosra biztos nem ruházott volna ekkora "hatalmat"! És azt se felejtsük el, hogy nagy szerencsén múlott, hogy végül nem ölték meg!!
    Naevia nekem se túl szimpatikus mostanság, de őt is meg lehet érteni, durva dolgokon ment keresztül, így nem csoda ha minden rómait ki akar nyírni!
    Az új rabszolgalányba én szerelmes lettem, Saxa feneke Isten, Gannicus a legnagyobb király!!
    A rész 10/10!!
    A feliratot köszönöm!! :D

    VálaszTörlés
  20. Szerintem nem volt ez olyan über jó rész mint itt az előttem szólók írják.Viszont az a szál ami bemutatja hogy a volt rabszolgák is kb. ugyanolyanok mint az elnyomó rómaiak, csak egy kis hatalom kell a kezükbe. Mert eddig csak azt mutatták hogy szegény rabszolgák így szegény rabszolgák úgy. Sajnálatot keltsenek az emberbe meg hogy a rómaiak milyen görények, de ugyan olyan kegyetlenek lehettek, ha nem kegyetlenebbek mint a rómaiak.Nagyon jól elő készítik azt hogy hamarosan vége a sorozatnak és nem a felkelők kerülnek ki győztesen.Valóban meg is érdemlik azt a sorsot ami vár rájuk.(Kivéve ganikus remélem ő megmenekül)
    JA a buzi részektől meg a falnak megyek , nem vagyok homofób , de azért ne már,a leszbi jelenetek beleférnek :D mivel minden csaj valamilyen szinten leszbi. Üzenem az előttem szóló Yeeeyha-nak.
    Crassus fia valóban kb. az első félpercben padlót fog mikor bizonyítania kellett volna Hilarius ellen, de könyörgöm Hilarius körülbelül ugyan olyan jó harcos lehetett mint spartacus.Mondja is crassus: - sok éven át az aréna bajnoka volt. Ebből nehogy az jöjjön már le hogy crassos fia nemért semmit a kardvíváshoz szóval nyugodtan levághatta azokat a kalózokat,meg rabszolgákat akik közel sem biztos hogy ugyanolyan magas szintű kiképzést kaphattak mint Spartacus, vagy crixus , ja és tudom most jönne az hogy, de spartacus állította össze a csapatot h ki jöjjön vele a partra a kalózokkal üzletelni és biztos csak a legjobbakat viszi magával , de azt bezzeg senki nem írja hogy tajt részegek voltak 5percel ez előtt. Inkább az a nevetséges hogy Ganikus alig áll a lábán azt ott forog a a romaiak hátán meg akrobatázik :D na az számomra a nevetséges.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is feltűnt,hogy a csata előtt részegek voltak Gannicusék,furcsa is lehet,de mondok egy élő példát erre.Az egyik haverom épp a meccsről hazafele tartott,amikor három kisebbségi megtámadta.A barátom elég alkoholos befolyás alatt volt.Megragadta a kezében levő sörösüveget,azzal védte magát,mivel a braziloknál kés volt.Szóval a lényeg,hogy piásan is elintézte őket.Nem mondom,hogy mindig így lenne,de az ő esetében ez történt.Visszatérve a filmre szerintem belefér a másnapos vagy piás harc is.Az is feltűnt nekem is,hogy tulajdonképpen a kenyeres sztorival Crixusék úgy viselkedtek,mint a rómaiak.

      Törlés
  21. @zsoltfa: aham, ilyet is csak egy pasi mondhat. :D Persze, mi csajok szeretjük a szépet, és sok szép nő van, de azért én két pasi látványára jobban beindulok :)
    Gondolom a képzelgéseidet sokban irányítja a kelleténél több pornó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nagyló**szt a pronó miatt mondom, kis buta :) egyből arra kell gondolnod mi?
      Biztos nagyon szeretheted te is a műfajt, no de ne kanyarodjunk el a spartacus sorozattól.
      Mondok is egy példát a sorozatból érdekes mód Saxa már nem elöször hozott magával lány,lányokat hogy gannicust kényeztessék nem hiszem hogy csak kizárólag gannicus miatt, szerintem elégé élvezheti ő is. Azért az komoly lett volna ha mondjuk nem az a kis csaj hanem egy Nassir félével lepi meg gannicust :D mondván hogy ő jobban beindul 2 faszira XD, jááj viszont, de megnéztem volna gannicus arcát egy ilyen helyzetben.

      Törlés
    2. Oké, értem pasiból vagy, világos :p :)
      Amúgy szerintem Saxa alapból biszex, Mirát is lekapta, mikor győzött a birkózásban.

      Törlés
    3. Vagy csak simán elkapta a vágy a harcot követően :)

      Törlés
  22. http://www.youtube.com/watch?v=hNVTjw7cg28

    VálaszTörlés
  23. Sziasztok,hát azon kevesek közé tartozom akiknek szintén nem tetszett ez a rész,pedig mindig alig várom hogy láthassam...
    Naeviától már hányni tudnék,borzasztóan szar karakter lett és nem tetszik az Őt alakító színésznő sem.

    Azzal viszont egyetértek,hogy ez az egész sorozat nem is igazán Spartacustól jó,itt Gannicus a legnagyobb király!

    Köszönet Mczollynak áldozatos és fáradhatatlan munkájáért.

    VálaszTörlés
  24. Glammi igazad van az előző Naevia sokkal jobban tetszett mit a mostani !!!!

    alapjáraton én is a romaiaknak szurkolnék

    a spartacus kedvenceinek a Rome sorozatot is ajánlom

    VálaszTörlés
  25. Sziasztok!Van bárkinek fogalma merre járhat a 4.rész?Lehet megtámadták a feltöltőket a rómaiak....:) Sztem lemaradtam vmiről,mert mindenki túl nyugodt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajánlom, hogy ha teheted, kövesd az oldalt Facebookon, ott már jeleztem, hogy a 4. rész a jövő héten kerül adásba.
      https://www.facebook.com/MagyarSpartacusBlog

      Törlés
  26. Először is örülök hogy végre találtam embereket akik tudnak erről a sorozatról és még szeretik is. Azzal kezdem hogy a kedvenc szereplőim Mira, Spartacus, Gannicus és kezdem kedvelni Sibylt is. Érdekes kis szerelmi szálat lehetne kovácsolni Sibyl és Gannicus között erre az utolsó évad pár részére de nem fűzök hozzá sok reményt, habár ki tudja.
    Naevia mocskosul kezd idegesíteni amelett pedig észrevehető hogy Crixus önmagában gyenge jellem mert a lány viselkedése őt is magával kezdi rántani a ló túloldalára. A kalózok felbukkanásával már lehet sejteni hogy lassan vége a dalnak mert ugye valóban a kalózokban való megbízás lett Spartacus veszte. A másik érdekelt szál számomra Spartacus és Laeta között alakul. Nincs bajom Agronnal sem a melegekkel de minden relatív, nekem semleges a közöttük levő szál így nem nagyon tudom kommentálni. A legérdekesebb jelenet a részből Sibyl/Gannicus és Saxa között zajlott, számomra legalábbis. Saxaban valóban fellelhető a biszexualitás. Kinek a pap kinek a neje. Érdekes volt nézni ahogy Gannicus vívódik magában az új lányt illetően. Még csak a küszöbig jutott és tetszett neki hogy ott a lány, aztán lemondott róla és elzavarja. Eléggé önzetlen tett hogy képes lemondani a lányról az ő érdekében. A kisgyerek a csata közepén igen szürreális volt és egyben furcsa is. A rómaiakról valóban azt mondták a történelem során hogy kemény katonák ennek ellenére úgy hullanak mint a legyek.
    SPOILER KÖVETKEZIK:








    Aki Caeasar párti jut neki is harci jelenet a következő részben, de ha figyelmesen nézitek meglátjátok majd milyen komoly szellemi háborút fog indítani, legalábbis nekem aki felirat nélkül angolul néztem meg a negyedik epizódot, nekem ez jött le.

    VálaszTörlés
  27. Egy ötlet mczolly!
    Ugyebár a hosszupuskára felrakják az angol feliratot.Na már most azt le tudnád tölteni és egy program segítségével meg tudnád változtatni angol nyelvről magyarra.És akkor nem kéne időzíteni.
    Én egyszer megcsináltam a 2.évad 8.részével. :D
    Fel is tettem de valamiért nem lehet letölteni...na mindegy,ez csak egy tipp

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az angol felirat a kiindulási alap, de a jobb olvashatóság és a pontosság miatt újraidőzítem.

      Törlés
  28. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés