A felirat állása:
Spartacus s03e10:
(HDTV-AFG, x264-ASAP, 720p-IMMERSE) LETÖLTÉS

2012. március 23., péntek

Kibeszélő: A nyolcadik rész


Hogy tetszett a rész? Többet/kevesebbet vártatok? Vajon mi következik ezután? Írjátok le a véleményeteket egy hozzászólásban!
Vigyázat! SPOILEREK!

27 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. jó kis rész volt, külön tetszik hogy a cselekménnyel foglalkoznak, bár a harc kicsit hiányzott, de azért volt egy megszokott színvonalú jelenetsor. Glaber egyre tökösebb, de valahogy a harcban a tökeit megint otthon hagyta :)

    (és szokás szerint kösz a feliratot)

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük Zoli bácsi még egyszer a melódat!!Most akkor neki is fogunk rögvest...:-)))

    VálaszTörlés
  4. Megnéztem a 9. részt. Nagyon ott volt a szeren. Nem árulok el semmit belőle mert biztos van aki felirattal akarja megnézni először. Ez már a 9. rész és még semmi nem dőlt el... Nem lepődnék ha a 10. rész után nyitva hagynák a szálakat, és lenne még egy évad.

    VálaszTörlés
  5. Hát akkor ne lepődj meg, de lesz következő évad, ez köztudott ;)

    VálaszTörlés
  6. Luisfigo: lenne még egy évad? :) ez vicces :D a lázadás még két évig tart, most Kr. e. 73-ban járunk, és Kr. e 71-ig fogják nyomni, szóval nehogy már most érjen véget, tuti a Starz is előre gondolkodik, és legalább 4-5 évad lesz!

    VálaszTörlés
  7. Legyen is még pár évad. Amire felveszem a filmhez kellő hangulatot addigra mindig vége szakad :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszett az öreg közreműködése. Szegény mire megkedvelhettem meghalt. A végén nagyon paráztam, hogy végeznek az egyik főbb szereplővel Glaberék, de azt is fullra eltalálták, hogy hogy meneküljenek meg onnan. Ebben a sorozatban sosem csalódok!:D És már itt a következő rész.:D Körmötrágva várom.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja és el is felejtettem írni, amikor volt az, hogy spartacus visszaemlékezett Surara, akkor az egyik jelenetben, amikor a halott feleségét öleli abban a páncélban, akkor az Andy volt és áh.. szegény, nagyon hiányzik, bármennyire jó is ez az új színész(mert jó, meg jól játsza, tetszik) akkor is mindig fog hiányozni.. túlszárnyalhatatlan..:(

      Törlés
  9. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem Crixus eléggé le van gyengülve mert hát igaz az egyiptomi csávót kapta de semmit nem tudott vele kezdeni bár az sem gyenge ellenfél de akkor is Capua bajnoka címet ilyen erőfeszítéssel sose kapta volna meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, rossz napja volt valamiért. Féltem is hogy esetleg elnyesik a fejét. :) Gannicus viszont nagyon kemény volt. Sajnáltam az öreget, már kezdtem megkedvelni. Nem tudom ki játssza Glaber szerepét, de nagyon ott van. :) Nem kedvelem a karakterét, de a színész nagyon jól előadja. Nem akarnék előtte állni légiósként, vesztett csata után. :D

      Törlés
    2. Glaber kedves a Gyűrűk Urából a tünde Haldir. :) Craig Parker

      Törlés
    3. Jééé tényleg. Hát most kicsit más szerepben. :)

      Törlés
    4. Az Underworld 3-ban is szerepelt, vérfarkas volt Sabas néven!!!

      Törlés
    5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  10. Meg a Hős legendájában ő Darken Rahl nekem onnan maradt meg jobban

    VálaszTörlés
  11. Craig Parker-nek általában ilyen kosztümös,mitológiai,történelmi szerepei voltak. Priat ugye említette a Legend of the seeker-t, meg Dan a Gyűrűk Urát. De pl játszott Lucy Lawless-el a Xena-ba is meg asszem a Hercules-be is. Nagyon jó karakter szerintem, és egyre jobb lesz. Bár nekem Batiatus karaktere volt a favorit ;) Nagy hangsúlyt fektetnek a részletekbe és ez mostanában már nagyon fontos. Alig várom a következő részt..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is hiányzik az öreg. :S Füleim epedezne egy jó kis "Jupiter pöcsére" szövegre. Magának akart mindent, de ő utána a bajnokai jöttek, ha ügyesek voltak, ők is kaphattak valamit. (Persze csak ami tetszett az öreg Batunak. :) )

      Törlés
  12. A történelmi story: Glaber csapatai felüldözik Spartacus maréknyi csapatát a Vezúvra, ahová beássák magukat, ezért Glaber-ék a kiéheztetésükre játszanak. Innen izgalmas kalandok és agyafúrt cselek sorával sikerül kitörniük. Ennek megy igazi híre Itália szerte, és ekkor kezdődik a csapatuk igazi felduzzadása több ezer fős sereggé. Spartacus két alvezére Cixus és Oniomaios... Hát ettől még valahogy messze vagyunk, pedig ez még csak a kezdet! :) Úgyhogy szerintem is jó néhány évad előtt állunk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reméljük a próféta szólt belőled. :D

      Törlés
    2. Annyival egészíteném ki, hogy Gannicus is Spartacus egyik alvezére volt, létező, valós személy. Azt is tudni lehet, hogy Spartacus úgy tört ki a Vezúvról, hogy az ott található növényekből indákat sodortak, és azon leereszkedve támadták meg a római tábort (itt halt meg Glaber, én ezt a 10. rész végére várom az előzetes szerint). Ashur karaktere végig fogja kísérni a sorozatot, elvégre cselszövés minden évadra kell, és ebben az évadban már kezdenek fogyatkozni a fő karakterek...:)

      Törlés
    3. De jönnek az újak! Pl.: Crassus, Publicola,Clodianus... Julius Cesar! :))) Nem maradunk kemény ellenfelek nélkül!

      Törlés
  13. Én csak azt sajnálom, hogy Crixus ennyire önmaga árnyéka, amióta megszöktek az öreg strici kuplerájából..

    VálaszTörlés
  14. laceesan: azt honnan lehet tudni, hogy Glaber meghal?Akárhol olvastam utána a valós személyének, sehol nem említették, hogy elesett volna, ráadásul wikipédián a hadvezérek felsorolásánál nincs ott a kereszt a nevénél, tehát hogy megölték harcban, mint a gladiátorvezéreknél.Csak annyi van, hogy legyűrik Glaberéket, de azt nem részletezi, hogy a rómaiak közül túlélte-e egyáltalán valaki.Ennek ellenére én is bízok benne, hogy Glabert megölik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Való igaz. Viszont mivel utána úgymond "eltűnik a történelemből", ezért én úgy gondolom hogy elesett, de nem találták meg a holttestét, vagy nem volt felismerhető. Igazából mivel ez a kérdés nyitva maradt a történelem részéről, a forgatókönyvírók tudnak vele játszani. (Spartacus testét sem találták meg, ergó lehet hogy meg sem halt?) Tanácsadóként biztosan nem tér vissza, nem hiszem hogy olyan valakit alkalmaznának tanácsadóként aki volt annyira öntelt és jól elpáholták :))

      Törlés
    2. Pont ezért alkalmaznám én mint tanácsadót, Glabernél többet senki nem tud Spartacusról.

      Törlés
  15. Szerintem a sorozat szempontjából egyáltalán nem tenne jót ha meghalna Glaber, kiváló színész és kiváló karakter is.
    Én bízom benne, hogy a következő évadban valami tanácsadói szerepet tölt majd be Crassusék mellet.

    VálaszTörlés