A felirat állása:
Spartacus s03e10:
(HDTV-AFG, x264-ASAP, 720p-IMMERSE) LETÖLTÉS

2012. március 25., vasárnap

A finálé előzetese

22 megjegyzés:

  1. Gannicus mekkora figura, ahogy beröhög :D

    VálaszTörlés
  2. A Spartacus vs Egyiptomi vadállat csatára kíváncsi leszek nagyon ^^
    Remélem Doctore összeszedi magát és olyan kemény lesz mint régen. Gannicus hozza a színvonalát, még Crixusnak kéne felmutatnia valamit a sok veresége után. Várós nagyon az uccsó rész :)

    VálaszTörlés
  3. Hosszú 1 hét lesz :) Nagyon-nagyon-nagyon.

    VálaszTörlés
  4. Oh, várom is, meg nem is. Nagyon izgalmas lesz, az tuti. De utána mi lesz velem??? :))


    _@/"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbálj meg keresni valami mást, amivel ellehetsz! Pl. április elsején kezdődik a Trónok harcának a második évada. Meglehet nem egészen Spartacus, de azért pfff... jóóóó... :) Ha korábban az első évadot esetleg nem nézted ne rettenj vissza tőle, ha esetleg az első egy-két részt annyira nem találod lebilincselőnek, mert aztán beindul és onnantól nagyon oké.

      Törlés
    2. asszem én elkezdem nézni az egészet(Vér és Homok, Az aréna isteni) majd előről.:D csak félek, hogy egy hétvége alatt kivégzem.:D:D

      Törlés
  5. ne már...vége lesz? akkor mit fogok nézni hétvégente? :O folytatás mikorra várható vagy lesz?

    VálaszTörlés
  6. Spartacus 3. évad: Marcus Crassus és Julius Caesar az új szezonban

    Jövőre érkező harmadik évadban szembetalálkozhatunk még két legendás római alakkal, a Spartacus-ban.

    A Starz csatorna és a Spartacus producerei most válogatták be a stábba Marcus Crassust és Julius Caesart játszó színészeket. A fiatal ausztrál Todd Lasance alakíthatja a Caesart, akit ugyebár senkinek sem kell bemutatni. Spartacus legyőzőjét, Crassust a brit származású Simon Merrells formálhatja meg a tévéképernyőkön. Hamarosan véget ér a Bosszú, vagyis Vengeance alcímet viselő második évad, de nem kell csüggedni, mert a készítők korábban már elárulták, hogy 3-4 évadra terveztek sorozatukkal.

    VálaszTörlés
  7. Stigabiga és Csajeee: nézzetek Sherlockot, BBC sorozat, Sherlock Holmes modern köntösben, 6x1.5 óra és nagyon jó, főleg az utolsó rész, amitől eldobjátok az agyatokat, higgyétek el, megéri! :)

    Csak 3-4 évad?Nemár, szerintem ebből a sztoriból ki lehetne hozni 6-ot is.

    Egyébként én azzal fogom kitölteni a kis időt, hogy a Gods of the Arénát még egyszer tuti megnézem, mert a tömörsége miatt gyorsan lemegy, és mégis sok minden történik benne rövid idő alatt, nincs benne 6000 mellékszál, mint pl. a Vér és homokban, vagy ha van is, gyorsan lerendezik.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Kedves Zoli,Hozzád lenne egy kérdésem.Fent voltam a Starz oldalán,ahol van hivatalos Spartacus oldal,webshoppal..Egy csomó jó dolgot lehet kapni,t-shirt-ől kezdve bögréig mindent..Sajnos én nem nagyon igazodok el ott,esetleg ha van egy egész kevés időd,megtennéd hogy megnézed egyáltalán innen lehet-e rendelni Tőlük?Gyanítom nem mert jóval többe kerül a leves mint a hús...

    Vagy bárki aki olvassa ezt a bejegyzést,kérem nézze meg ezt nekem.

    Üdv.Csaba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Biztos nem lesz olcsó mulatság. A legegyszerűbben úgy derítheted ki, ha regisztrálsz a webshopban egy fiókot, és megadod a kért adatokat, illetve hozzáadod a kosárhoz a megrendelni kívánt dolgokat. A rendszer látni fogja, hogy Magyarországra szeretnéd a holmikat, és kijelzi, az alapár mellett mennyi lesz a szállítási költség.

      Törlés
  10. glammi: ebayen is érdemes szétnézni, beírtam hogy Spartacus és csak férfi ruhából kiadott több mint 200 találatot, rá is találtam egy ilyen pólóra 14 dollárért, postaköltség is kb. ugyanennyi lehet maximum, tehát 30 dolláért van egy ilyened:
    http://www.ebay.com/itm/SPARTACUS-Starz-television-series-t-shirt-/280841586083?pt=US_Mens_Tshirts&var=&hash=item41637685a3#ht_630wt_932
    Igaz, hogy nem vagyok hozzá kigyúrva, de a minta pont az egyszerűsége miatt tetszik, meg a Gods of the Arena is fasza volt, szóval valószínű beruházok majd rá.

    VálaszTörlés
  11. Szerintem ilyen pólót itthon is lehet készíttetni, és az jóval olcsóbban kijön.
    Én inkább egy gladius-t vennék, vagy olyan tüzes követ köpködő katapultot...:)

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok,

    Köszönöm Mindenkinek a segítő szándékot.Renáta igazad van,de én ragaszkodnék az eredetihez:-)
    Gladiust viszont faragtatok Neked az asztalos szomszéddal ha nagyon szeretnél..Mit vésessek bele?:-)

    VálaszTörlés
  13. Mczolly

    Lehetne egy kérséem? :)
    szerintem sokan örülnének neki ha finálé trailerét és ami most megjelent traelert feliratoznád. Amikor spartacus beszélget Gannicussal. Nagy kérés de sokan örülnének, már vasárnap óta a körmöm rágom én is :) megtennéd ? Tududom ingyen csinálod de ha találkozunk én berúgatlak :) Vagy spartacus fanok az sem lenne egy rossz húzás ha a seria végére összedobnánk Zolinak valamire... Ennyi melóért bőven megérdemelné!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a fordítást nekem is lenne egy kérésem amíg türelmetlenül várjuk a finálét nem töltenéd fel a mini sorozat második részét? Előre is köszönjük

      Törlés
    2. A minisorozat többi része az évadzáró után jön majd. :)

      Az előzetesekhez elkészítem a feliratot, ma este, vagy reggel fel is rakom.

      Törlés
  14. Volt az évad közepén 2-3 rész, amikor simán kivártam a feliratot, és nem néztem meg angol felirattal, de most úgy vagyok, hogy hiába nagyon csábító a szombat kora reggeli résznézés, ki fogom várni, mert ez epic lesz. :D A kritikák nagyon szórják a gondolatokat, szóval egy brutális részre kell számítani. Ez utóbbi mondatot csak olvastam, de ha abból indulok ki, hogy a Kill Them All évadzáróban annyi volt, hogy megölték Batiatust, meghalt Duro és kiszabadultak, akkor ehhez képest itt sokkal több fog történni, amibe jelen állás szerint belegondolni se tudok, hogy mi lesz, kb. olyan érzésem van, mint január közepén a Sherlock 2. évadzárójánál, amikor nem tudtad elképzelni, mi fog történni, aztán megnézve a részt leesett az állad, hogy úristen, ilyen nincs, hatalmas volt, leírhatatlan, 10/10 stb. :D
    Szóval várok türelmesen, aztán vasárnap robbanunk. GRATITUDE!

    VálaszTörlés