A felirat állása:
Spartacus s03e10:
(HDTV-AFG, x264-ASAP, 720p-IMMERSE) LETÖLTÉS

2012. február 19., vasárnap

Kibeszélő: A negyedik rész

Ha megnézted már az epizódot, mondd el itt a véleményed! Vigyázat! SPOILEREK!

21 megjegyzés:

  1. Kezdem én... Talán ez volt az évad eddigi legjobb része, mégis, az előző két szériát figyelembe véve az írók teljesítménye továbbra sem mondható kiegyensúlyozottnak. Seppia karaktere nagyon ígéretes, sajnos eddig még nem nagyon nyúltak hozzá. (Sem a perverz rómaiak, se az írók.)

    VálaszTörlés
  2. Üdv.Valóban ez volt az évad legjobb része.Egyre izgalmasabb.Bár a harcok még nem olyan izgalmasak mint az arénában.Seppiahoz a testvére már hozzányúlt(szerintem). A kínzás elég komolyra sikeredett.Kiváncsi vagyok Krixos és Oniomaios hogy szabadul ki(ha egyáltalán kiszabadulnak)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem mindketten kiszabadulnak. Legalább is ha valamennyire próbálják tartani magukat a történelemhez.
    Nekem a harcok nem adják annyira mint az előző évadokban. Valahogy a lassítás-begyorsítás dolgot mintha nem találnák volna el úgy mint eddig. De lehet csak nekem nem állt rá a szemem.

    VálaszTörlés
  4. Állítólag a Seppia és a testvére kalandot kivették, valami botrány miatt.

    VálaszTörlés
  5. Először is köszönet a gyors munkáért!
    A kínzás tényleg ütősre sikeredett, csak úgy mint Ilythia és Lucertia monológja az "erkélyen". Kezdenek felgyorsulni az események, és ne feledkezzünk meg, hogy Gannicus is vissza fog térni (szerintem már a következő részben), szóval nagyot fog szólni a folytatás az tuti!

    VálaszTörlés
  6. Nálam a 3. részt nem múlta felül de valóban nagyot ütött... Jól megjósoltam,hogy a rész végére a spartacus féle csapatból csak Spartacus,Tiberius és a 2 csaj marad :D Várható volt,hogy Lucrecia nem fogja Crixos-t választani. És szerintem mind ketten túl élik (Rhaskos biztosan nem). Gannicus pedig már nagyon várós :D

    VálaszTörlés
  7. Nekem nagyon tetszett ez a rész. Tetszett a "party" és Spartacusék küzdelme a fedezékekben és rejtekhelyekben nem igazán bővelkedő erdőben. Kíváncsi vagyok, hogy valóban felbontja-e Ilithyia házasságát az apja vagy igán levágja Varinius pöcsét :D
    Crixusék sorsát nagyon várom, de van egy olyan érzésem, hogy Oenomaus -al együtt megszöknek valahogy (bár túl sablonos lenne).

    Már nagyon vártam, hogy a Római "szarkavarás" felüsse a fejét ebben az évadban :) Méltó folytatás ez az évad én úgy érzem :)

    VálaszTörlés
  8. Nem volt rossz ez a rész se , én is kiváncsi vagyok Gannicus miként fog vissza térni olyan értelembe hogy én nem tudom az eredeti történetet csak a sorozatot követem részről részre ,de gondolom Spartacuséknak fog segíteni illetve ott van még ugyebár a Dr.akinek a nagy szerelmét megtémázta és hát ez is még egy elvarratlan szál maradt amiről a Dr. most tudta meg az igazat . Valaki ha tudd valamit pontosan kérem írja le :D

    VálaszTörlés
  9. Állat volt ez a rész is, mint az összes többi!!
    Szerintem semmit nem romlott a színvonal, azt persze én is sajnálom, hogy az arénában már nem nagyon izgulhatok annyira senkiért mint az előző évadokban, de talán ha Crixusék bekerülnek oda újra, lehet szorítani nekik, hogy minél több rómait és gladiátort küldjenek a másvilágra, és megszökjenek valahogy!!
    (bár van egy olyan érzésem, hogy Doctore el fog esni)
    Még arra is gondoltam, hogy lehet Gannicus a Capuai arénába valami úton módon visszatér, és szembe találja ott magát Doctoréval és Crixussal!!
    Az lenne a nagy húzás... :PP

    VálaszTörlés
  10. Először is szeretném megköszönni a feliratot, igen remek minőség, és gyors közzététel. Másodszor, én sosem csalódtam ebben a sorozatban, számmora mindig akad egy-egy olyan jelenet, amiért érdemes megnézni...Nagyon fogom sajnálni, ha majd egyszer véget ér :)
    A filmről:
    1.utálom Assurt!!!(amióta feltűnt ezekben a részekben, bár a spicliket amúgy sem szeretem).
    2. örülök h meghalt Glaber csicskája...
    3. a "felnőtt" jelenetek most sem hazudtolták meg magukat...lásd Ilithya apja+Domina, hát ez mindent vitt...:)
    4. szerintem újra fog szerveződni egy újabb felkelő csoport a ludus-ban, és nagy a gyanúm hogy Cryxos-hoz fog csatlakozni Spartacus is...
    5. a csata jelenetkről meg annyit hogy kicsit sok ez a lassítás, meg néha mintha 3d menne át a harc...
    6. hiányolom az arénát...
    Röviden ennyi, nagyon várom a jövő pénteket és a nagyszerű feliratot.

    VálaszTörlés
  11. Jó volt ez a rész ugyanúgy mint az eddigi összes Spartacus bár egy kicsit sötétnek találtam az erdős harcokat de attól eltekintve jók. Cryxusékat a trailer alapján majd az arénában való harcnál fogják kiszabadítani bár hogy Gannicus és a Doctore harca hogyan végződik az még a jövő titka, majd meglátjuk bár biztos túléli mindenki mert a Goran Visnjic 2004-es Spartacus filmben Gannicus és Cryxos is Spartacus tábornokai és szerintem onnan merítenek e téren a készítők (bár mindegy lehet hülyeséget beszélek) de a léyeg jó volt a felirat köszönjük és várjuk a folytatást.

    VálaszTörlés
  12. Szerintem is az eddigi legjobb rész ez volt. A véres, durva jelenetek felülmúlták az eddigieket, valamint a túlerotikus jelenetek is.
    Az előző rész végén már kezdtem beletörődni, hogy Crixus nem lesz többet, de kellemesen csalódtam.
    Lucretia-ra leszek még kíváncsi. Kíváncsi leszek meddig tart ez a "jóságos" szerepe.
    Várjuk a folytatást, és természetesen köszönjük a feliratot! :)

    VálaszTörlés
  13. Jó volt nagyon, egyre jobb, ahogy részről részre haladunk. És ami magamnak is furcsa, nem gondoltam volna, hogy már a negyedik részre "megszokom" az új színészt Spartacus bőrében. És köszi a feliratot :)

    VálaszTörlés
  14. Nem is tudom... én meg éppen hogy vegyes érzésekkel fogadtam ezt a részt. Talán azért, mert a történetet nem vitte előre túl sokkal. Persze, tudom, hogy az apróságok is sokat számítanak, meg egy-két itt történt dolog meghatározhatja a dolgok későbbi alakulását, de egyelőre én ezt még nem érzem át olyan mélyen.
    Nos igen... Asur baromi nagy figura. Irtózatosan lehet utálni. De szerintem ez is csak azt bizonyítja, mekkora színész rejlik a karakter mögött.
    Egyébként száz százalék, hogy lesznek még itt olyan dolgok, amiktől a szemünk is kiugrik és én már baromira várom, mikor esik le az állam. :) Egy biztos: Lucretia nem szórakozásból feküdt össze a vén múmiával és nem puszta szívjóságból győzte meg a házasság érvénytelenítéséről - már ha valóban meggyőzte és nem csak a fojtogatást akarta így megúszni. Várom már, hogy mikor jönnek elő az ő igazi indítékai... mert szerintem az fog itt nagyot ütni. :)

    VálaszTörlés
  15. "Spartacust az vitte a halálba, hogy nem tudott fegyelmet tartani az emberei között."by wikipedia. Ezt milyen jól érzékelteti a sorozat:). De meglepően történelem hű próbál lenni minden tekintetben, ez plusz pont. Mondjuk kicsit így romlik számomra a "meglepetés faktor" mert tudom kit nem nyírhatnak ki egyelőre:D Na de a lényeg hogy a viszonylag gyenge kezdés után ismét magára talált a sorozat és az új Spartacus is kellően meggyőző:)

    VálaszTörlés
  16. Először thx a feliratért. A részről pedig: Szerintem elkezdik két szálon futtatni a történetet, lesz egy spartacus vonulat, kinn, a szabadban, nyílt szini csatákkal, valamint Crixus szál a ludusban és az arénában, a jól bevált küzdelmi elemekkel. Aztán szerintem valamikor az évad végén fog a doctore és crixus meglépni, valószínűleg gannicus is inkább a 6-8 rész környékén fog a sorozathoz csatlakozni, ezt leginkább úgy tudom elképzelni, hogy crixusékat nem igazán sikerül az arénában kifektetni, és mint egykori capuai bajnokot megkeresik, hogy harcoljon az arénában. Ott lesz egy szép nagy küzdelme Oenomaus -al, aki megbocsájtja, hogy megfarkalta a nejét, crixussal is adósok egy jó párharccal, de hogy hogyan ússzák meg mindannyian élve, azt nem tudom. Ezeket a konfliktusokat biztos nem fogják kihagyni. De erről a részről lenne ugyebár szó. Véleményem szerint ez a rész sokkal inkább a későbbi konfliktus helyzetek megalapozására szolgált, a római szálon is egyre jobban beindul a politika, a cselszövés, az ármánykodás. Jó esélyt látok az ashur szál összegubancolására, ugyanis a spartacusékkal tartó szír gyerek szerintem rokona. Ami nekem nagyon zavaró, még a főszereplő cserénél is jobban zavar, az Naevia lecserélése. Az eredeti sokkal szebb volt, mint az új. Arra, hogy ugyebár spartacus másképp fog kinézni még fel is voltam készülve, talán ezért kevésbé zavaró. Kérem vissza a régit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most néztem a promót, eléggé mellélőttem a tippjeimmel :)
      http://www.youtube.com/watch?v=dfTcmc6agcY&feature=related

      Törlés
  17. Hát, én nagyon nem bánnám, ha akár a szezon közepén lecserélnék Spartacus karakterét, nekem nem hiteles ez az emberke. Ha leballagna egy konditerembe +10 kg-ért a szerep kedvéért, valszeg akkor sem, más az ember kisugárzása.
    Ellentétben Andy-vel, akit nagyon sajnálok, s úgy gondolom, komolyabban vette a szerepet.
    A rész meg.. Eddig nagyjából követik a történelmet, csak eljutnak a Vezúvhoz.. :)
    Viszont kíváncsi leszek, a költségvetés elbírja e a "nagy" csatajeleneteket, amikor már több ezer statisztát meg grafikát kell megmozgatni (rettenthetetlen, trója, 300 feeling), hisz ha nem marad a történet a családi, viszálykodási szálakon, annak is el kell jönnie, hisz a Spartacus név azért is maradt fenn, mert nemegyszer sikerült győzelmet aratnia a (Chuck Norrist ugyan nélkülöző, de elitnek számító) légiók felett.
    Hacsak nem tervezik még 5-6 évig gyártani a 73-ban történt eseményeket.. :)

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok! Nekem a 3. évad elmarad minőségben az első két évadtól.. Nekem hiányoznak a ludusban gyakorló gladiátorok, és BATIATUS is,aki nélkül nem igazi a sorozat..A P*csába! :)

    VálaszTörlés